Beast Foder AB erbjuder kvalitetsfoder som passar alla hundar och katter.

Alla PROF-DOG råvaror är noga utvalda och av hög kvalitet. Köttet, riktigt kött, är torkat innan vägning. Därigenom säkras att den angivna andelen kött verkligen är kött och inte delvis vatten. Dessutom säkerställer det kavaliten i de bästa och naturliga proteinerna, oljorna, vitaminerna och mineralerna ur kvalitetsråvarorna, som är garanterat GMO-fria. Högt innehåll av Omega 3 och 6, utvunna ur havsfisk ger en frisk hud och blank päls. Innehåller naturligt Glukosamin och Condroitin – för friska leder och ledfunktioner. Läs mer om våra produkter här.
  
Utfodrar Du med PROF-DOG behövs inga andra kosttillskott.

PROF.DOG är Svenska Pointerklubbens huvudsponsor.

Vi är stolta och glada att som Svenska Pointerklubbens huvudsponsor få stödja dess verksamhet. Våra foderprodukter är utvecklade för arbetande hundar med fokus på jakthundar, draghundar och tjänstehundar. Jakthundklubbarna gör ett viktigt arbete för sund hundavel, god jaktetik och viltvård. Vi vill gärna stödja sådan verksamhet och är öppna för fler samarbeten. 

Pointern härstammar från spanska, franska och italienska korthåriga fågelhundar. Italienska målningar från 1400-talet visar bl a typiska pointrar. Förmodligen innehåller rasen även inslag av engelska, korthåriga s k setting spaniels. I samband med att man i England, under första delen av 1700-talet övergick från nätfångst av fågel till flyktskytte infann sig behovet av stående fågelhund, och därmed fick pointern spridning. Pointern kom att bli den besuttna överklassens speciella jakthund. Den berömde engelske uppfödaren William Arkwright, verksam i slutet av 1800- och början av 1900-talet, anses vara den moderna pointerns skapare. Pointern uppskattas i stora delar av världen för sina utomordentliga egenskaper som specialiserad, stående fågelhund.